LezersaanbiedingLid worden van Oer Digitaal Vrouwenblad?


Ook in de derde jaargang willen wij een blad brengen dat op de voorgrond plaatst wat in de marge interessant is. Maar daarvoor is geld nodig. Omdat wij Oer Digitaal Vrouwenblad graag voor iedereen toegankelijk houden, vragen we je niet om abonnee maar lid te worden.Stort 10 euro per jaar (of meer) en je bent lid van Oer Digitaal.

Rekeningnummer: 0005044576
t.n.v. Henna Goudzand
o.v.v. lidmaatschap Stichting ODV i.o.


Prijsvraag

Componeer een lied van maximaal 4 minuten in elke gewenste genre met als thema ´150 jaar Afschaffing Slavernij’ en draag zorg voor de uitvoering daarvan (zelf of door anderen) door niet meer dan vijf personen. De taalkeuze is vrij, wel moet er eventueel een vertaling in het Nederlands bijgesloten zijn, dit om de toegankelijkheid te vergroten.
Stuur een mp3 bestand met het uitgevoerde nummer naar het mailadres: firifm@hotmail.com

Doe daarbij in een bijlage:  1. De titel van compositie en de tekst van het lied

Aanbieding voor leden

Hieronder vind je gratis aanbiedingen voor leden van Oer Digitaal Vrouwenblad.

Aanbieding voor leden en niet-leden


Hieronder vindt u wat gratis aanbiedingen voor leden en een aanbieding voor niet-leden.

Lid worden van Oer Digitaal Vrouwenblad?

LEZERSAANBIEDING  BOEKEN

Oer Digitaal Vrouwenblad biedt haar lezers, in samenwerking met Uitgeverij Meulenhoff, drie exemplaren aan van het laatste boek van Marilyn French getiteld Kinderen van de liefde.
Wil jij een exemplaar ontvangen? Laat ons dat dan weten op oer@oerdigitaalvrouwenblad.com

Wie als eerst komt, het eerst maalt!

Tekeningen  van Carla Kranendonk

De lezers van Oer Digitaal Vrouwenblad krijgen de kans om een originele, ingelijste tekening van Carla Kranendonk met korting te kopen. Zie het interview met de kunstenares in het zomernummer.
Alle tekeningen zijn gemaakt op papier in gemengde techniek (acrylverf, oost-indische inkt, krijt, houtskool, potlood) en hebben afmetingen van rond de 60 x 80 cm.

De tekeningen worden per stuk aangeboden voor de speciale prijs van 750 euro, een korting van 250 euro op de normale verkoopprijs!

Syndicate content